Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA (Terms of Service (TOS) & Acceptable Use Policies (AUP))

 

 • Nelegalni materijali
  Djela zaštićena autorskim pravima, komercijalne audio, video, ili muzičke datoteke, i svaki drugi materijal koji je u suprotnosti s zakonskom regulativom.
 • Materijal za odraslu publiku
  Uključuje svaku pornografiju, erotske fotografije, ili drugi neprimjeren sadržaj. Definicija što je to materijal za odraslu publiku je ostavljen na slobodnu procjenu Mostarac.BIZ hostinga.
 • Warez
  Piratski softver, emulatori, phreaking, hacking, razbijanje passworda. Uključuje i siteove koji objavljuju linkove na spomenute materijale i/ili upute kako se isti koriste.
 • Spam
  Spam – slanje neželjenih e-mailova na veći broj adresa. Jednako tako nije dozvoljeno slanje takvih poruka na Usenet news grupe

 

Mostarac.BIZ hosting osigurava uslugu Web hostinga. Mostarac.BIZ zadržava pravo da onemogući ili ukine pristup korisnicima bilo kojoj usluzi u slučaju procjene da se usluga ne koristi na prikladan način.
Mostarac.BIZ se obvezuje omogućiti korištenje zakupljenih usluga na najbolji mogući način. To uključuje: nadgledanje rada servera i druge tehničke opreme, širenje kapaciteta prema broju korisnika, podrška korisnicima te otklanjanje eventualnih grešaka i problema u radu sustava.

Mostarac.BIZ zadržava pravo da odbije uslugu i/ili pristup usluzi bilo kome, na osnovu vlastitih procjena.

Korisnici mogu otkazati usluge u bilo kojem trenutku. Naknade koje su plaćene Mostarac.BIZ nema obavezu vratiti.